Apunts Gràfics, s.l.

 

Apunts Gràfics

Logotip d’Apunts Gràfics, s.l.. Obra de Josep M. Borés a l’inici de l’empresa

Apunts Gràfics s.l. iniciava l’activitat el setembre de l’any 1992.

Inicialment Apunt Gràfics, es dedicava bàsicament al món de la preimpresió al disposar dels equips informàtics i l’experiència necessaris en aquest àmbit. Així doncs durant molts anys l’empresa es va cuidar de fer la maquetació i edició de la majoria de treballs que feien les impremtes de Solsona.

L’edició de la revista Comarca, els programes de Festa Major i Carnaval, infinitat de cartells i fulletons, tota classe de publicitat.

Important per a nosaltres va ser l’edició i posteriorment l’impressió de la revista setmanal El Solsonès Esports. Una publicació del Consell Esportiu del Solsonès i el Consell Comarcal que recollia totes les notícies esportives de Solsona i es va editar durant tres anys.

El Juny de 1993 naixia la revista La Guia, una publicació gratuïta i mensual que recollia tota l’oferta comercial i un conjunt d’anuncis personals entre els quals destacava la secció immobiliària. La Guia va ser el primer projecte pensat, editat, imprès, i distribuït per Apunts Gràfics.

Actualment La Guia continua editant-se amb el mateix esperit que el dia de la seva fundació. Una publicació moderna, a tot color i actual que ha sabut evolucionar i millorar oferint sempre la màxima utilitat als lectors de la comarca. Actualment (mitjans de 2015) es continuen editant 3000 exemplars gratuïts i ja passem per l’edició número 260.

La modernització de l’empresa amb l’adquisició de maquinària per a la impressió va permetre a Apunts Gràfics començar a oferir producte imprès directament al client.

Paral·lelament amb aquesta ampliació, la necessitat d’espai obligava a traslladar l’empresa a locals més amplis. Així de la primera oficina situada a les Galeries Piscis, al pont de Solsona, del que només disposàvem d’un petit local, vam traslladar l’activitat a la plaça Major, sobre Cal Massana. Allí ja gaudíem de dues habitacions i és on va néixer la revista Celsona Informació.

 

apuntsgrafics

Apunts Gràfics sobre Cal Massana

L’adquisició de maquinària d’alta producció offset va ser possible després del tercer trasllat, en aquest cas a una casa unifamiliar al carrer Àngel Guimerà.

 

Oficina al carrer Àngel Guimerà

Oficina al carrer Àngel Guimerà

 L’any 2000 Apunts Gràfics estrenava el que encara avui dia es el lloc de la seva seu. 150 m2. on podeu trobar quatre llocs de treball dedicats a l’edició de tot el material gràfic i treballs que es desenvolupen, propis i per tercers, i un complet taller d’arts gràfiques per fer realitat tots aquests projectes.

 

oficinacelsona

Apunts Gràfics actualment

 El taller d’impressió disposa d’una màquina offset d’un color; una Heidelberg DI de quatre colors; una Konica Minolta de producció digital i tot el tren d’acabat i finalització de publicacions (alçat, grapat, plegat i tall).

 

maquines

màquina offset d’un color

CELSONA INFORMACIÓ

Konica Minolta de producció digital

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari